Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Sebring - fjerde officielle test

ALMS 
18/03/11 

American Le Mans SeriesSå er vi nået til fredag, en vigtig dag for det er i dag der skal køres kvalifikation, men inden vi når dertil er den en times fri træning. Den blev kørt klokken 10:40 og allerede efter 5 minutter havde vi den første rød-flags periode fordi nr. 044 Flying Lizard Porsche kørte af banen i sving 6 og røg i dæk barrieren.
 

Corvette Racings to-do liste i denne session består i at få de nye bremser kørt til, tjekke den ny isatte gearkasse og teste low-fuel alarmer og tjekke hvor meget der er i reserve når alarmen lyder. Så der ikke så megen fokus på hurtige tider, men mere på optimering til kvalifikationen.

Med et kvarter tilbage af denne sidste fri træning har vi igen rødt flag, og denne gang er den en GTC Porsche der er kørt af banen i sving 17. med 6 minutter tilbag kom der igen grønt flag.

Det var som om alle skulle nå det hele i de sidste 6 minutter for her blev farten for alvor sat op i alle klasser og hurtigste team på banen blev lidt overraskende Team ORECA Matmut og deres 2010 version af Peugeot 908 HDi FAP, og deres tid var 1:48.704, mere end 1 sekund hurtigere end nummer to i denne session som var Audi Sport Team Joest og deres Audi R15++ kørt af Tom Kristensen. Jeg er dog ikke nervøs for denne situation, for der er helt sikkert mere i Audien end de viste her.

Nu er der 3 timer til kvalifikationen køres

Vejgaard

Læs mere om:
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •