Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ferrari med ny udstødning

Formel 1 
09/03/11 

Ferrari testkøreren Davide Rigon kørte søndag en såkaldt ligeud test på Vairano banen i Italien. Angiveligt for at teste ny aerodynamik.
Men det var tilsyneladende ikke det eneste der blev testet. Det forlyder at Ferrari faktisk også testede et nyt udstødningssystem.
 

Davide Rigon var glad for at køre en ligeud test i den nye Ferrari Formel 1 racer. Det var i hvert fald det han udtrykte. Ifølge flere medier var det dog ikke kun aerodynamiske ændringer han testede.

Flere iagttagere mener at kan se en ændring i udstødningssystemet på bilen. Det skulle ifølge deres udsagn minde rigtig meget om den løsning som Red Bull Racing har fundet frem til på deres 2011 racer. Ganske naturligt vil Ferrari teamet hverken be- eller afkræfte disse oplysninger.

Men det bliver ganske givet afsløret i forbindelse med den igangværende test på Circuit de Catalunya i Spanien.

Dons

Læs mere om:
  • Davide Rigon
  • Scuderia Ferrari
  •