Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Davide Rigon tester Ferrari

Formel 1 
08/03/11 

En af de førende kørere i SuperLeague Formula serien i de seneste sæsoner, Davide Rigon, fik i søndags en lille forsmag på hvordan det er at køre i en Formel 1 racer.
Det skete på Vairano banen i Italien, hvor Ferrari teamet havde bedt Davide Rigon om at køre den såkaldte ligeud-test for teamet.
 

Davide Rigon som har vundet SuperLeague Formula serien i 2008 og i 2010, deltager i år i Ferrari teamets simulationsprogram. Han skulle have kørt en 2009 model i sidste uge på Fiorano banen, men det blev aflyst på grund af dårligt vejr.

I stedet fik han så chancen i dette års racer på Vairano banen i søndags. Ifølge Ferrari fik han samlet mange data til teamet, alt i mens at Felipe Massa og Fernando Alonso er ved at klargøre sig til denne uges test på Circuit de Catalunya banen i Spanien.

Dons

Læs mere om:
  • Davide Rigon
  • Scuderia Ferrari
  •