Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Norbert Michelisz i tidligere Augusto Farfus Jr. BMW

WTCC 
07/03/11 

BMW Hungary/The Zengö Dension Team der til 2011 sæsonen har overtaget den BMW 320 TC som sidste år blev kørt af Augusto Farfus Jr., har i samråd med deres kører Norbert Michelisz besluttet ikke at stille til start i sæsonen første World Touring Car Championship løb i Brasilien den 19. og 20. marts på Curitiba banen.
Tiden skal i stede benyttes til at høste mere erfaring med den nye bil, både for teamet og for Norbert Michelisz.
 

For der bliver virkelig noget at sætte sig ind i for Norbert Michelisz og BMW Hungary/The Zengö Dension Team, da det for begge parter betyder en stor omstilling fra sidste år, hvor Norbert Michelisz debuterede i World Touring Car Championship (WTCC) i en SEAT Leon 2.0 TDI racer.

Norbert Michelisz udvikledes sig meget henover sæsonen, hvor han blandt andet kæmpede hårdt mod danske Michel Nykjær i privat cup mesterskabet.

I år skal slaget så slås i den BMW 320si som sidste år blev benyttet af Augusto Farfus Jr., som i vinterens løb har fået udskiftet 2,0 motoren, med en 1,6 liters turbo motor under det nye reglement.
Til at hjælpe sig med denne ombygning havde BMW Hungary/The Zengö Dension Team taget kontakt til det belgiske Team RBM, som også vil bistå med teknisk support ude på banerne sæsonen igennem.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Norbert Michelisz
  • Zengö-Dension Team
  • Curitiba
  • 20/03/11 - Curitiba - WTCC - FIA VM
  •