Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

God sæsonstart til gokart talent

Go Kart 
06/03/11 

Den 14 årlige gokartkører Lasse L. Sørensen har i år fået en rigtig god start på sæsonen. Ved årets første store løb Wintercup, på South Garda banen i det nordlige Italien, lykkedes det ham, at køre en sjette plads i hus ud af 109 deltagere fra det meste af verden. Sidste weekend blev det igen til en topplacering i sæsonens første løb i turneringen WSK master, som blev kørt på La Conca banen nede på hælen af Italien.
 

Det var et løb, der blev kørt under meget omskiftelige vejrforhold, hvilket stiller store krav til både kører og team.
Efter nogle rigtig gode præstationer i de indledende heat, sluttede Lasse L. Sørensen af med at tabe et hjul i sit sidste heat. Dette gav en startplacering meget langt nede på gridden i finalerne, men Lasse kæmpede bravt og leverede en super præstation, og fik med flotte overhalinger kørt sig op på en 6. plads i finalen.


.
(Foto: Marco Racing)

Det gav nogle gode point til den samlede stilling, og Lasse sluttede da også, som den bedst placerede dansker i finalen.

Lasse L. Sørensen har i år skrevet kontrakt med gokart fabrikken Birel, som officiel fabrikskører. Birel er en af verdens største gokart fabrikker. Kontrakten indebærer, at Lasse får alt udstyret stillet til rådighed fra fabrikken, plus at han også skal stå til rådighed ved diverse test og udvikling af nye gokarts. Når sæsonen er kørt vil han have deltaget i 21 løb over det meste af Europa.

Racing Team Sørensen/Marco Racing


Læs mere om:
  • Lasse L. Sørensen
  • Marco Racing
  • La Conca
  •