Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Flere kvindelige kørere i Indy Car Series

IndyCar
Series  

05/03/11 

De seneste sæsoner har der været en eller flere kvindelige kørere i Indy Car Series. Mest kendt er Danica Patrick som også har vundet et enkelt løb. Der er dog andre også, og seneste tilkomne er Ana Beatriz.
Hun kørte i sidste sæson 4 løb i Indy Car Series, og det er nu lykkedes for hende at sikre sig en fuld sæson i serien hos Dreyer & Reinbold Racing.
 

Ana Beatrix har med en stor brasiliansk sponsor i ryggen, sikret sig et sæde i en af Dreyer & Reinbold Racings biler. Hun bliver dermed teamkollega med Justin Wilson, som for år tilbage prøvede til i Formel 1, men uden den store succes.

Ana Beatriz kørte 4 løb for teamet i sidste sæson med en 13. plads som bedste placering. Både hende og teamet følte dog at der var grundlag for mere, og med en stor brasiliansk sponsor er det lykkedes for Ana Beatriz at sikre sig en fuld sæson i Indy Car Series.

Teamet er klar til den første store og officielle test i Indy Car Series der køres i dagene 14 - 15 marts på Barber Motorsports Park i staten Alabama.

Dons

Læs mere om:
  • Ana Beatriz
  • Dreyer & Reinbold Racing
  • Barber Motorsports Park
  •