Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Bahrains Grand Prix aflyst

Formel 1 
21/02/11 

Urolighederne i ørkenstaten stopper første løb
Efter et par dages tankevirksomhed og nøje observering er det blevet besluttet at sæsonens første Formel 1 løb - det i Bahrain bliver aflyst. Sæsonpræmieren er derfor blevet rykket 14 dage frem til løbet i Australien.
 

De spændende begivenheder i mellemøsten har nu sat sine spor på Formel 1 kalenderen 2011. Det første løb, der skulle være kørt i Bahrain, er blevet aflyst.

Umiddelbart er det ikke fordi de forskellige Formel 1 teams er bange for deres egen sikkerhed, men organisationen bag løbet, der har truffet beslutningen.

Det er den lokale kronprins, der også er chef for hæren, der har været i kontakt med Bernie Ecclestone i dag og meddelt at de vælger at aflyse løbet. Han udtaler at det vigtige for Bahrain er at "fokusere på de områder, der er af umiddelbar interesse for vores nation".

Løbet i Melbourne i slutningen af marts bliver derfor sæsonens første løb. Der har endnu ikke været noget snak om hvornår man eventuelt kunne køre løbet i Bahrain i stedet for.

Også den forudgående test er aflyst. Den afvikles efter alt at dømme på Circuit de Catalunya hvor man netop har afsluttet årets tredje testrunde.

Martin Møller-Thomsen

Læs mere om:
  • Sakhir
  • 13/03/11 - Sakhir - Formel 1 - FIA F1
  •      ASETEK SIMSPORTS