Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

British Touring Car Championship

Sæson finale på Silverstone

BTCC 
23/02/11 

Siden TOCA som er organisationen bag British Touring Car Championship i slutningen af 2010, offentliggjorde løbskalenderen for 2011, har der været en del fokus på sæsonfinalen.
Sæsonfinalen bliver i år flyttet til Silverstone banen fra Brands Hatch. Tvivlen har været om hvilket layout man har planlagt der skulle køres på.
 

Da TOCA offentliggjorde 2011 løbskalenderen for BTCC serien, kunne man se at sæsonfinalen var flyttet fra Brands Hatch til Silverstone banen. Det har skabt lidt debat i England.

Debatten har dog mest været omkring hvilket layout af de forskellige muligheder der er på Silverstone, man har villet vælge.

TOCA chefen Alan Gow har nu meldt ud at efter at have overvejet at anvende det nye layout på banen som Formel 1 blandt andet bruger - også kaldet Silverstone South - så er det nu besluttet at man vil anvende det gamle layout som man i England kalder Silverstone National.
Finaleløbet køres i weekenden den 15 - 16. oktober.

Dons

Læs mere om:
  • Silverstone
  • 16/10/11 - Silverstone - BTCC
  •      ASETEK SIMSPORTS