Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Daytona 500 vil mindes Dale Earnhardt denne weekend

NASCAR 
17/02/11 

Folkene bag NASCAR serien og Daytona International Speedway har opfordret deres fans til at rejse sig fra deres pladser, derpå række tre fingre i vejret og i stilhed sende en hyldest til NASCAR legenden Dale Earnhardt.
Denne hyldest skal foregå på den tredje omgang af det berømte Daytona 500 løb, som afholdes i den kommende weekend, som start på NASCAR sæsonen 2011.
 

Fredag den 19. februar vil markerer 10 års dagen for Dale Earnhardts fatale uheld, som skete i den afsluttende fase af selv samme løb tilbage i 2001.

Dale Earnhardts søn - Dale Earnhardt Jr. - har sikret sig pole position til søndagens løb, og en talsmand har udtalt, at der under ingen omstændigheder vil være nogle af Earnhardts konkurrenter som vil vove at forsøge en overhaling, før de tre første omgange er tilbagelagt.

Når man ser på hvordan amerikanerne plejer at fejre deres helte, så vil der nok ikke være mange af den store skare af fans som vil side ned på tredje omgang, og det vil helt sikkert blive et bemærkelsesværdigt øjeblik, når Dale Earnhardt Jr. passerer de tæt pakkede tribuner i den ægte amerikansk ånd.

Sædder

Læs mere om:
  • Daytona
  • Daytona 500 - kvalifikation
  •