Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3 UK

Lloyd ny kører hos Sino

Formel 3 UK 
21/02/11 

I sidste uge kunne vi her på Motorsporten.dk oplyse at Sino Vision Racing gik ind i deres anden sæson i British Formula 3 Championship med to biler, samt at de havde skrevet kontrakt med Hong Kong kineseren Adderly Fong Chun-Yu.
Nu har Sino Vision Racing skrevet kontrakt med køreren til teamets anden racer, her er valget faldet på den 25 årige englænder Hywel Lloyd.
 

Hywel Lloyd ankommer til Sino Vision Racing med tre års erfaring i British Formula 3 Championship, hvor han tidligere har kørt for CF Racing, hvor hans mest bemærkelsesværdige præstation var kvalifikationen til Macaus Grand Prix 2010, her sluttede han som bedste britiske kører, og det på trods af at det var første gang han deltog på den meget svære gadebane.

Kontrakten med Sino Vision Racing er kommet i stand, efter at Hywel Lloyd testede for teamet på Valencia banen i december, en test som begge parter betegner som succesfuld.

Næste test for Sino Vision Racing samt de to nye kørere Adderly Fong Chun-Yu og Hywel Lloyd bliver på Rockingham banen.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Adderly Fong Chun-Yu
  • Hywel Lloyd
  • Sino Vision Racing
  • Rockingham
  • Valencia - Ricardo Tormo
  •      ASETEK SIMSPORTS