Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Le Mans

Hankook Team Farnbacher tester i Portugal

Le Mans 
14/02/11 

Le MansImens mange andre GT teams testede på Sebring banen i Florida, USA, var Allan Simonsen i det sydlige, nærmere betegnet i Portugal for at teste de nyeste Hankook dæk, som de skal bruge i 2011.
Allan Simonsen kører igen i år for Hankook Team Farnbacher, der i år har tilmeldt sig til Le Mans 24-timers løbet med en helt ny Ferrari F458 Italia.
 


(Foto: Allan Simonsen)

Til testen i syd Portugal var den ny Ferrari F458 desværre ikke leveret endnu, så derfor er denne test foregået i teamets Ferrari F430 GT2, som i øvrigt er til salg. Er du interesseret i den bil, kan teamet kontaktes på e-Mail: team@farnbacher-racing.com eller Telefon: +49 9827 92 00 0.


(Foto: Allan Simonsen)

Testen gik fantastisk godt for teamet, som ikke bare var en test af bilen, men mere de nye Hankook dæk som blandt andet skal bruges af teamet på Le Mans.

Allan Simonsen løfter i øvrigt sløret lidt for Hankook team Farnbacher generelle planer for den kommende sæson:
"Vi kører Le Mans Series, Nürburgring 24 og to VLN løb som lead-up til 24 timers løbet på Le Mans."

Vejgaard

Læs mere om:
  • Allan Simonsen
  • Farnbacher Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS