Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Jaguar RSR tester for sig selv

ALMS 
11/02/11 

American Le Mans SeriesIndtil starten på American Le Mans Series vintertesten i torsdags på Sebring International Raceway, var det planen at Jaguar RSR teamet ville deltage i denne årligt tilbagevendende test.
Men teamet har ændret deres planer, og de vil i stedet køre en privat test senere i februar måned.
 

Teamet har ifølge deres egene oplysning arbejdet hårdt hen over vinteren, og der er lavet mange forbedringer på de to Jaguar RSR XKR GT biler. Det er planen at komme tilbage til American Le Mans Series, for at være med længere fremme i 2011 sæsonen.

Grunden til at Jaguar RSR flytter den oprindelige test de skulle have kørt, er at der skal laves mange forberedelser til den kommende sæson, for at forberede teamet grundigt til sæsonen i år, men de siger selv at det ikke er tekniske problemer der forhindre dem i at teste.

Vi kommer til at se de to Jaguar RSR biler ved sæson præmieren i American Le Mans Series mesterskabet, som er 12-timers løbet på Sebring, der køres den 19. marts.

Henrik Bess

Læs mere om:
  • Jaguar RSR
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •