Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 3 UK

Sino Vision Racing klar med to biler og en kører

Formel 3 UK 
09/02/11 

Efter debutsæsonen sidste år i British Formula 3 Championship sammen med Sino Vision Racing, hvor han sluttede på 16. pladsen, har Hong Kong kineseren Adderly Fong Chun-Yu nu forlænget sin kontrakt med teamet, så den også gælder for 2011 sæsonen.
Sino Vision Racing's planer for sæsonen er at indsætte to biler i British Formula 3 Championship, og med kontrakten til Adderly Fong Chun-Yu er den første kører på plads.
 

20 årige Adderly Fong Chun-Yu har prøvet lidt af hvert inden for formel racing de seneste år, og havde en god læresæson sammen med Sino Vision Racing sidste år i British Formula 3 Championship.
Årets bedste resultat kom i finale løbet på Brands Hatch, hvor Adderly Fong (som han kaldes i daglig tale) sluttede på fjerde pladsen, i et løb der blev afviklet i et voldsomt regnvejr!

Tidligere har Adderly Fong Chun-Yu kørt:
2006 - Asian Formula Renault.
2007 - Formula Renault V6 Asia, 6. plads i mesterskabet.
2008 - German Formula 3.
2009 - Toyota Racing Series (Formula Toyota New Zealand).
2010 - British Formula 3 og Macau Grand Prix med Sino Vision Racing.

Team Manager Chris Churchill fra Sino Vision Racing udtalte i forbindelse med underskrivelsen af Adderly Fong Chun-Yu's kontrakt:
"Vi håber at vi inden for få dage kan offentliggøre vores anden kører, og derefter ser vi frem til at teste med Adderly, og forhåbentlig bygge videre på det positive momentum som gerne skulle munde ud i gode resultater."


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Adderly Fong Chun-Yu
  • Sino Vision Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS