Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Er Heidfeld ude?

Formel 1 
31/01/11 

Det ser ikke specielt godt ud for Nick Heidfeld, som i sidste sæson var tilknyttet Mercedes GP som test og reservekører og senere kørte de sidste 5 Grand Prixer i sæsonen for Sauber teamet.
Håbet var måske at komme tilbage til Mercedes GP, eller at kunne blive hos Sauber teamet, men pt. er der ingen plads hos nogen af teamene.
 

Er karrieren slut for Nick Heidfeld? Sandsynligvis ikke, men det kan være at han bliver nødt til at søge nye græsgange hvis karrieren skal forsætte. For i Formel 1 ser det ikke umiddelbart ud til at nogen har den store interesse i at hyre tyskeren.

Mercedes GP lod ham i 2010 forlade teamet til fordel for Sauber teamet der ikke ville benytte sig af Pedro de la Rosa længere. Her fik Nick Heidfeld de sidste 5 Grand Prixer i sæsonen.


Er Nick Heidfeld 'hot or not' i Formel 1?
(Foto: Mercedes GP)

Nu ser det ud til at Mercedes GP ikke længere vil gøre brug af Nick Heidfelds erfaring. Fra teamet lyder det at man allerede har to tyskere i teamet, og at man i øjeblikket taler med flere andre kandidater til jobbet som test- og reservekører. Sauber teamet har allerede deres sæder besat, og ønsker ikke at ansatte flere.

Dons

Læs mere om:
  • Nick Heidfeld
  • Mercedes GP
  • Sauber Motorsport
  •