Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ny Ferrari kommer til at hedde...

Formel 1 
26/01/11 

Mange har gættet på hvad den nye Ferrari Formel 1 racer kommer til at hedde. Her to dage før præsentationen som finder sted i Maranello i Ferraris baghave, har Ferrari præsident Luca di Montezemolo afsløret navnet.
Navnet kommer til at henvise til at 2011 er jubilæumsår for samlingen af den italienske republik. Kodenavnet har hidtil været 288, men det nummer kommer ikke til at indgå i navnet.
 

Ferraris nye Formel 1 racer kommer til at hedde F150. Det skal markere jubilæumsåret for samlingen af den italienske republik for - 150 år siden.

Det har Ferrari præsident Luca di Montezemolo afsløret i dag. Præsentationen kommer til at foregå som tidligere annonceret på fredag i Maranello. Efter præsentationen vil der blive kørt nogen få omgange på Fiorano banen.

Dons

Læs mere om:
  • Scuderia Ferrari
  •