Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

DAMS har hyret to kørere til 2011 sæsonen

Grand Prix 2 
29/01/11 

DAMS teamet i Grand Prix 2 serierne har hyret to kørere til den kommende sæson. Den ene er genganger mens den anden er nytilkommen.
Romain Grosjean kørte nogen få løb for DAMS teamet i sidste sæson som reservekører, mens den nytilkomne er Pål Varhaug, så vi dermed får et norsk islæt i serien lige under Formel 1.
 

Romain Grosjean kender delvist teamet allerede fra sidste sæson, hvor han kørte enkelte løb som reservekører. Han faldt meget hurtigt til i teamet, og er allerede på god fod med mekanikere og ingeniører, og han glæder sig til at komme igang igen for teamet, som han føler sig rigtig godt tilpas hos.

Pål Varhaug er ovenud begejstret for kontrakten. Efter at have deltaget i FIA Formula 2 serien, er det et naturligt skridt at rykke op i klasserne. Pål Varhaug siger i forbindelse med underskrivelsen af den nye kontrakt at nu gælder det om at lære og få endnu mere erfaring, og så lave nogen gode resultater. Næste skridt for Pål Varhaug er at blive den første nordmand i Formel 1 - om nogle år.

Dons

Læs mere om:
  • Pål Varhaug
  • Romain Grosjean
  • DAMS
  •