Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Prix 2

iSport kontrakt til svensk kører

Grand Prix 2 
27/01/11 

Efter en flot Formel 1 test hos Mercedes GP i Abu Dhabi i november måned sidste år, er svenske Marcus Ericsson for alvor kommet i søgelyset hos topteamene, og det har nu resulteret i en Grand Prix 2 Series kontrakt med iSport International.
Hos iSport International bliver Marcus Ericsson teamkollega med englænderen Sam Bird, og deres samarbejde i og med teamet starter ved den officielle test i begyndelsen af februar måned på Yas Marina Circuit i Abu Dhabi.
 

Marcus Ericsson debuterede i Grand Prix 2 Series mesterskabet sidste år hos Super Nova, efter at han i 2009 vandt det Japanske Formel 3 mesterskab.
I tiden hos Super Nova vandt han blandt andet GP2 sprint løbet på Valencia banen i Spanien, men en serie uheldige omstændigheder betød at han kun sluttede selve mesterskabet på 17. pladsen.

Sam Bird havde en flot sæson for ART Grand Prix i 2010, hvor han udover en pole position var på podiet tre gange, kronet med sejren i hoved løbet på Monza banen i Italien.

iSport International vandt Grand Prix 2 Series mesterskabet i 2007 med køreren Timo Glock, og var dermed en vigtig brik i hans indtræden i Formel 1 klassen, hvor han først kørte for Toyota teamet og nu for Virgin Racing.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Marcus Ericsson
  • Sam Bird
  • Timo Glock
  • iSport International
  •