Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Scandinavian Touring Car Championship

Engström med i det nye STCC mesterskab

STCC 
21/01/11 

Honda køreren Tomas Engström har i mange år deltaget i det gamle STCC mesterskab - Swedish Touring Car Championship - men sidste sæson lykkedes det ikke for ham at få den økonomiske base der skulle til, og han valgte derfor at køre i Camaro Cup samt European Touring Car Cup. Men nu oplyser han, at alt er på plads så han kan deltage i det nye STCC mesterskab - Scandinavian Touring Car Championship.
 

De gode resultater i både Camaro Cup der sluttede med mesterskabstitlen, samt European Touring Car Cup hvor han sluttede på 3. pladsen, gav god opmærksomhed omkring Tomas Engström's person og hans talent, hvilket har været stærkt medvirkende til at han nu har den økonomiske platform på plads, så han med sit team Engström Motorsport er klar til at deltage i den første sæson Scandinavian Touring Car Championship.
Scandinavian Touring Car Championship er en sammensmeltning af de hidtidige STCC mesterskab, samt det danske DTC - Danish Touringcar Championship, altså et reelt nordisk mesterskab med løb i både Sverige og Danmark.


Tomas Engström foran den Gulf dekorerede Honda Accord.
(Foto: STCC)

Tomas Engström stiller til start i Scandinavian Touring Car Championship med en Honda Accord, der ligesom Camaro Cup raceren fra sidste år, bliver dekoreret i Gulf klassiske design - lyseblå med orange stribe.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Tomas Engström
  • Engström Motorsport
  • Jyllandsringen
  • 23/04/11 - Jyllandsringen - STCC
  •