Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Grand Am

Yellow Dragon Motorsports klar til Daytona

Grand Am 
26/01/11 

Med opbakning fra en ny sponsorgruppe har Yellow Dragon Motorsports nu sikret sig midler til Grand AM sæsonen 2011, der starter med 24-timers løbet på Daytona International Speedway den kommende weekend.
Yellow Dragon Motorsports der stiller til start med en Mazda RX-8 med startnummer 36, vil til løbet på Daytona stille til start med fire kørere.
 

Først og fremmest har Yellow Dragon Motorsports skrevet kontrakt med Justin Marks, der var med til at vinde GT klassen i forbindelse med 2009 udgaven Rolex 24-timers løbet på Daytona.
Derudover skal Taylor Hacquard den tidligere Star Mazda kører Taylor Hacquard, samt Skip Barber instruktøren Mikel Miller køre for teamet, sammen med Justin Marks bliver de tre den mest rutinerede del af teamet.

Den fjerde kører er Chris Cumming, der ligesom Taylor Hacquard. kommer med erfaring fra Star Mazda formel klassen, hvor han de to sidste år har vundet Expert klassen, for ham bliver 24-timers løbet hans første sportscar racing løb.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Daytona
  • 28/01/11 - Daytona - Grand Am
  •