Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 3.5 Series

Draco Racing klar med 2 nye kørere

Formula Renault
3.5 Series 

16/01/11 

International Draco Racing er lidt af en talentfabrik i World Series of Renault. Filosofien er at man hellere vil lave kontrakt med unge og dygtige talenter frem for at hyre dygtige og etablerede kørere.
Det betyder at man har ladet 2010 sæsonens kørere gå videre og i stedet lavet aftale med to nye kørere. Samtidigt går teamet også en ny tid i møde efter at stifteren og ejeren af teamet, har valgt at træde tilbage efter 43 år i branchen.
 

Draco Racing med ny leder og med to nye kørere i staben. Det bliver et udfordrende år for teamet. Men et efterhånden gammelt og hårdt arbejdende team kender betingelserne. Ud af problemerne og fremad. Det er noget af den ånd som har kendetegnet teamet under Adriano Morinis ledelse. Nu er der kommet ny leder som skal tage udfordringerne op.

Noget af det første der skulle gøres var at finde to nye kørere til 2011 sæsonen i World Series of Renault. Valget er faldet på Stephane Richelmi fra Monaco og André Negrão fra Brasilien. De to blev valgt efter en hård udvælgelse med især to andre og nok ligeså talenfulde kørere. Den endelige udvælgelse fandt sted efter nogen krævende tests efter sæsonafslutningen sidste år. De to tests blev kørt henholdsvis på Circuit de Catalunya og Aragon banerne i Spanien.

Udover at de to kørere kørte nogen fremragende omgangstider, så har de også begge vist at de er gode til at tilpasse sig de forskellige nye baner de er blevet præsenteret for gennem deres tidligere karrierer.

Stephane Richelmi kommer med erfaring senest fra den italienske Formel 3 serie med flere sejre og en samlet andenplads som resultat i 2010 sæsonen.

André Negrão har erfaring fra flere serier, senest har han kørt i Formel Renault 2,0 Eurocuppen. Han bliver angiveligt den yngste kører i serien i 2011.

Dons

Læs mere om:
  • André Negrão
  • International Draco Racing
  •