Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental Le Mans Cup

Jetalliance Racing bliver fabriksteam

ILM Cup 
26/12/10 

(opdateret kl. 11:40)
I en kort pressemeddelelse juleaftens dag offentliggjorde det østrigske team Jetalliance Racing at de i 2011 bliver Lotus fabriksteam.
Jetalliance Racing stiller den kommende sæson op med to Lotus Evora GT2 i Intercontinental Le Mans Cup, med en kombination af amatør og professionelle kørere.
 

Teamejer Lukas Lichtner-Hoyer fra Jetalliance Racing udtaler i forbindelse med Lotus kontrakten:
"Jeg er meget tilfreds med at vi fik denne kontrakt på plads inden udgangen på året, og jeg er meget stolt af at skulle arbejde sammen med et så traditionsrigt mærke som Lotus."

Som fabriksteam skal Jetalliance Racing, der har danske Jan Kalmar som teamchef, deltage i alle syv afdelinger i Intercontinental Le Mans Cup, som blandt andet sikre dem en plads på startgridden til 24-timers løbet på Le Mans.

Jetalliance Racing vil præsenterer sine kørere i starten af marts måned, for derefter at tage til Florida hvor første afdeling i Intercontinental Le Mans Cup 2011 køres på Sebring den 19. marts, løbet er samtidig første afdeling i American Le Mans Series.

Opdatering kl. 09:45:
Teamchef Jan Kalmar oplyser, at Jetalliance Racing ikke stiller til start i 12-timers løbet på Sebring, da de to nye Lotus Evora GT2 ikke forventes klar på det tidspunkt.

Opdatering kl. 11:40:
Jan Kalmar tilføjer at der forhandles med et par danske kører om sæder i 'pro-bilen'.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Jan Kalmar
  • Jetalliance Racing
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ILM Cup
  •