Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Pirelli dækkene bliver bedre og bedre

Formel 1 
25/12/10 

Pirelli arbejder på højtryk med at få færdig udviklet deres nye Formel 1 dæk, så de er klar til de første tests inden sæsonen starter igen.
I sidste uge testede dækfabrikantens testkører, Romain Grosjean, i Bahrain på Sakhir. En test der blev vanskeliggjort af sandstorme i området, og som forhindrede Romain Grosjean i at være med i Andros Trophy.
 

Pirelli har fuld tryk på at få gjordt deres kommende Formel 1 dæk klare til 2011 sæsonen. Romain Grosjean har derfor været i Bahrain på Sakhir banen for at teste de seneste ændringer.

Testen blev dog vanskeliggjort af at der et par gange var sandstorme i området, og at man derfor måtte afbryde og udsætte testarbejdet. Men det lykkedes dog at få gennemført testen omend at den blev forsinket. Forsinkelsen betød at Romain Grosjean ikke kunne at deltage i weekendens løb i Andros Trophy serien.

Han kunne dog straks mærke store forbedringer med dækkene i forhold til den seneste test han kørte.
"Testprogrammet var noget anderledes denne gang med sekvenser af korte og lange kørsler for bedre at forstå de forskellige compounds reaktionsmønstre. Jeg kunne dog med det samme mærke en markant forbedring i forhold til den seneste test på Monza."

Dons

Læs mere om:
  • Romain Grosjean
  • Sakhir
  •      ASETEK SIMSPORTS