Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formula Renault 2.0 NEC

KEO Racing udvider aktiviteterne i 2011

Formula Renault
2.0 NEC 

23/12/10 

En fantastisk sæson for KEO Racing i 2010
– og endnu et par gear op i 2011!

Et år garneret med stor succes for vort lille team er nu ved at rinde ud, og det er tid til en smule refleksion over vore resultater i en sæson, vi ikke kunne have haft meget bedre indenfor motorsport.
Siden 2008 har vi kørt fuldt program i Formel Renault NEC serien med vort stærke, godt sammentømrede, team bestående af de bedste teknikere og racermekanikere fra Danmark og Sverige.
 


Succes team 2010.
(Foto: Chris van Schotanus)

Alle disse faktorer gik sammen i en højere enhed i 2010, der endte med et mesterskab i begge NEC klasser til vort ambitiøse team. Med Dear Schilling og Ludwig Ghidi som vindere i henholdsvis Formel Renault 2000 og Formel Renault 2,0. Vi har nået vor 3 års plan om at dominere NEC mesterskabet – så hvad nu?

Netop i disse dage er vore racere og team transporter vendt tilbage til et velfortjent vinter pitstop i Asnæs efter en større runde i Spanien, hvor vi har testet et antal unge kørere gennem november og december. Omkring 50 racere fra Formel Renault, Formel Abarth og Formel 3 mesterskaberne har testet intensivt op mod årets afslutning, hvor det officielle testforbud træder i kraft.
Hjemvendt fra +20 grader og til næsten polarkulde og -10 i Danmark, har vi masser af indtryk, kontakter og erfaringer, der nu skal bearbejdes og følges op i løbet af den kommende tid, inden den nye sæson skydes i gang om godt 3 måneder.


Fremad i 2011.
(Foto: KEO Racing)

Vore mesterskaber har givet Keo Racing en høj profil i de rette internationale cirkler og skabt stor respons fra interesserede stortalenter verden over. Talenter, der vel at mærke har betalt for at teste med vort team, og kommer med imponerende resultater og mesterskaber fra både Go Kart samt Junior Formula serier.
I øjeblikket er vi i seriøse forhandlinger med meget spændende kørere til begge Formel Renault serierne i 2011 - idet vi har besluttet at deltage med 3-4 racere i NEC 2,0 mesterskabet.

Men ikke at forglemme: Vi udvider desuden aktiviteterne kraftigt næste år med deltagelse af 2-3 racere i Renault World series 2,0! Dette mesterskab tegner meget lovende, idet omkring 30 racere på nuværende tidspunkt forventes til start her. Så vi tror på, timingen er perfekt for vore nye ambitioner.
En stor del af vor succes i år og en vigtig del af fundamentet for vor fremtidige deltagelse i både NEC og Renault Worldseries, kan tilskrives det unikke samarbejde vi har med Sveriges Kongelige tekniske Højskole (KTH) i Stockholm. Her arbejder vi blandt andet tæt sammen om optimering af de forskellige aerodynamiske muligheder, der er på en moderne Formelracer. Dette tekniske samarbejde hvor ingeniørstuderende fra Højskolen, som en del af deres specialisering, arbejder med vort team i løbsweekender, er noget der hæver overliggeren et par ekstra, måske afgørende, tommer. Og det er med til at gøre den vigtige yderligere forskel hos Keo Racing i jagten på de nødvendige tiendedele sekunder, der afgør mesterskaber.

For yderligere at optimere og tilpasse organisationen til den øgede aktivitet fra 2011, arbejder vor erfarne medarbejder, Lars Angström, fremover også som Team Manager og - coach, mens Kim Olsen fortsat varetager opgaverne som Team principal og - owner.


Lars Angström og Kim Olsen.
(Foto: KEO Racing)

Lars Angström, der har været en drivende kraft i udviklingen af vort nævnte tætte samarbejde med KTH, er også en nøgleperson i vor udvikling med Öhlins, der har været meget hjælpsomme med optimering af støddæmpere på racerne. Et samarbejde, der sammen med vore andre svenske forbindelser også yderligere udbygges næste år.

Vi ser frem til atter en spændende sæson i Formel Renault 2011, og glæder os til, forhåbentlig inden længe, at kunne meddele jer de seneste nyheder, når vi har fundet kørere til vores racere.

KEO Racing benytter lejligheden til at ønske alle medarbejdere og samarbejdspartnere, samt hele motorsports Danmark og Sverige en rigtig glædelig jul og et lykkeligt og indbringende nytår 2011.

Stor tak til alle medarbejdere, partnere, kørere, medier, sponsorer, venner og kolleger for opbakning og samarbejde i 2010. Vi ses igen derude på banerne næste år til atter en spændende sæson.

KEO Racing
Kim Olsen

Søren Christensen

Læs mere om:
  • Daniel Schilling
  • Dear Schilling
  • Ludwig Ghidi
  • KEO Racing
  •