Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Nelson Piquet jr. forsætter i NASCAR

NASCAR 
15/12/10 

Nelson Piquet jr. ser ud til at forsætte sin karriere i det amerikanske. Nærmere bestemt bliver sandsynligvis i NASCAR Truck serien det sker.
Nelson Piquet jr. har kørt 5 løb i NASCAR truck serien i 2010. Den endelige bekræftelse ventes senere i dag, hvor det angiveligt bliver offentliggjort at det er en fuld sæson det drejer sig om.
 

Nelson Piquet jr. behøver ikke længere at tænke på Renault fra Formel 1 dagene. Han har fået en officiel undskyldning efter at der har verseret diverse sager mod teamet efter Crash-gate skandalen i Singapore.

Nu kan han for alvor komme videre med sin karriere som ser ud til at forsætte i USA i NASCAR Camping World Truck Series. Efter at have kørt 5 løb i NASCAR Truck serien i 2010 og været i top 10 hele 3 gange, ser det ud til at han i løbet af de kommende dage kan bekræfte en ny kontrakt. Kontrakten lyder angiveligt på en fuld sæson hos Red Horse Racing, men teamnavnet er endnu ikke offentliggjort. Det var dog for dette team at han kørte i Truck serien i 2010.

Han fik også kørt enkelte gange i ARCA serien og i Nationwide serien, og hver gang er han sluttet i top 10. Der har endvidere været samtaler med et par teams fra Sprint Cup serien, men hvad disse samtaler fører til, er der slet ikke kommet noget frem om.

Dons

Læs mere om:
  • Nelson Piquet Jr.
  •