Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

NASCAR

Scott Speed uden kontrakt

NASCAR 
07/12/10 

Amerikaneren Scott Speed har svært ved at få sin motorsportskarriere til hænge sammen, på trods af stor opbakning fra Red Bull kan han for anden gang inden for tre år mærke en god kontrakt smuldre mellem fingrene.
Først var det hans Formel 1 kontrakt med Toro Rosso teamet der smuldrede, siden har han kørt flere sæsoner i NASCAR, men også her smuldre kontrakten nu væk for ham.
 

2011 sæsonen var ubestridt den bedste NASCAR sæson for den 27 årige Scott Speed fra Californien, han startede mesterskabet ud med at ligge på 11. pladsen i den første del af sæsonen, og i de tre første afdelinger var han endda oppe og periodevis føre løbene i sin #82 Toyota fra Red Bull Racing teamet.
I Phoenix kvalificerede han sig i første startrække, og ved NASCAR seriens andet besøg på Daytona International Raceway kørte han sig til sin første top 10 placering.

Derefter slap heldet op for Scott Speed, og de to bedste placeringer i efterårssæsonen blev et par 19. pladser, det var på Kansas og Charlotte ovalbanerne.
De manglende resultater i efterårssæsonen betød at Scott Speed sluttede mesterskabet på 30. pladsen.

Den plads som Scott Speed havde hos Red Bull Racing's NASCAR team vil i 2011 blive besat af Kasey Kahne, og det forventes at teamkollegaen bliver Brian Vickers, der har været sygemeldt siden maj på grund af en alvorlig blodforgiftning.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Scott Speed
  • Red Bull Racing
  •