Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Lotus uden KERS

Formel 1 
04/12/10 

- ved sæsonstarten
Lotus har besluttet at man starter 2011 sæsonen uden KERS systemet som bliver genindført i næste sæson. Man vil hellere fokusere på at andre ting kommer til at virke optimalt inden KERS bliver puttet i bilerne.
Til gengæld vil man anvende den anden nye ting i Formel 1 i næste sæson, nemlig den justerbare hækvinge. Grunden til at man ikke vil bruge KERS, er for så vidt logisk nok.
 

Lotus uden KERS ved sæsonstarten. Det har teamchef Tony Fernandes for længst meldt ud. Grunden til at man ikke vil anvende KERS med det samme er en følge af at man i efterfølgeren til 2010 bilen har flere ændringer, som man først vil være sikker på fungerer. Fungerer disse ting ikke, er der ingen grund til at anvende KERS, der så ikke vil have nogen særlig effekt, hvis overhovedet nogen.

Derimod vil man fra start anvende den nye mulighed for justerbar hækvinge som skal være med til at sikre flere overhalinger.

Tony Fernandes fortæller dog at når man er klar til at sætte KERS i bilerne, så bliver Renaults udgave, da man jo fra og med 2011 vil anvende Renault motorer.

Dons

Læs mere om:
  • Lotus Racing
  •      ASETEK SIMSPORTS