Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Timo Glock hos Virgin Racing også i 2011

Formel 1 
27/11/10 

Det er 99,9 % sikkert at Timo Glock forsætter hos Virgin Racing også i 2011. Det er i hvert fald sådan det ser ud for den tyske Formel 1 kører lige nu.
Chancerne hos andre teams er yderst minimale. Især efter at det ser ud til at Vitaly Petrov og Renault ser ud til at blive enige om en forlængelse af russerens kontrakt med teamet. Timo Glock var angiveligt inde i billedet til et sæde hos Renault.
 

Den ene af Virgin Racings kørere ser ud til at forsætte hos teamet. Det er Timo Glock der nok må erkende at chancerne hos et andet team nærmest er udtømte.


Timo Glock
(Foto: Virgin Racing)

Timo Glock havde håbet da han kom til Toyota i 2008 at Toyota og han kunne være med helt i toppen indenfor en 3 års periode, men da Toyota lukkede sit Formel 1 team, døde disse chancer helt automatisk, og dermed også Timo Glocks egne ambitioner. Han kan nu håbe på at han gøre det så godt at et højere rangerende team vil gøre brug af ham.

"Vi kom desværre aldrig helt over nogen fejl som blev begået i teamet henover vinteren 2009-2010. Men det er altid vanskeligt for et team at starte med et helt blank stykke papir. Der vil altid opstå fejl og nogen af dem kan man ikke rette før det er for sent."

Timo Glocks kontrakt med Virgin Racing gælder også for 2011, men angiveligt har der været flere klausuler indføjet i kontrakten der har kunnet tillade Timo Glock at søge job hos andre teams efter den første sæson.

Dons

Læs mere om:
  • Timo Glock
  • Virgin Racing
  •