Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Ingen penge, intet sæde

Formel 1 
26/11/10 

Det der næsten har været en unormal ting i Formel 1 i de seneste par sæsoner, nemlig at ingen kører skulle betale for at køre, er ved skifte tilbage.
Flere kørere har problemer med at finde et sæde. Blandt andet så har Pedro de la Rosa og flere andre med ham, tilsyneladende problemer med at finde et sæde uden sponsorpenge. Og sponsorpenge skal der tilsyneladende være mange af.
 

Pedro de la Rosa har store problemer med at finde et nyt sæde til 2011 sæsonen. Efter at han fik sin opsigelse hos Sauber teamet, har han udover at være testkører for Pirelli, også jagtet et nyt sæde. Der er dog ingen teams der endnu har reageret positivt. Det har faktisk mere været kutymen at han er blevet bedt om at finde en eller flere sponsorer til teamet. Og det er der flere kørere der oplever


(Foto: Sauber F1)

Pedro de la Rosa har dog ikke opgivet endnu, jagten på et sæde forsætter:
"Hvad der er helt sikkert er, at havde jeg pengene, så havde jeg også et sæde i 2011. Sådan har det næsten altid været, men det ser ud som om at det er sværere nu end nogensinde før. Men lad os nu se, det er stadig for tidligt at udelukke noget som helst. Jeg har ikke travlt. Det jeg og min manager gør, skal gøres grundigt, jeg vil ikke presses ud i noget tvivlsomt."

Det er stort det samme som den dobbelte vinder af Macaus Grand Prix for Formel 3, Edoardo Mortaro, sagde efter Macaus Grand Prix. Han sagde blandt andet også at der utroligt langt mellem de gode og store sponsorer.

Pedro de la Rosa har været sat i forbindelse med Hispania teamet, men selv her er prisen temmelig høj. Rygterne vil vide at det koster mindst 40 millioner kroner at få et sæde her. Der har endda været nævnt højere beløb, måske konkurrencen om et sæde gør udslaget. Adskillige kørere har været sat i forbindelse med Hispania teamet.

Dons

Læs mere om:
  • Pedro de la Rosa
  •