Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

KF2

Kevin Rossel rykker op i konge-klassen

KF2 
20/11/10 

15-årige Kevin Rossel, som i år har været en del af Team Danmarks Talentudvikling, debuterer som en af de yngste i kongeklassen i karting, nemlig KF2.
 

Danskeren har for nylig været med det svenske Ward Racing i det italienske og teste i en Tony Kart KF2. Testen forløb over to dage på henholdsvis Castelletto og South Garda-banen i Lonato. Testen viste sig at gå over al forventning for det unge karting-talent.

”Testen gik rigtig godt. Jeg kom rimelig hurtigt ind i rytmen, og jeg lærte meget om karten. Første testdag var på Castelletto. Jeg brugte det første stykke tid på at vende mig til forbremsen. Derefter skulle der rykkes nogle grænser. Det gik alt sammen rigtig godt og jeg endte op med, at have kørt nogle rigtig gode tider, som gav selvtilliden et boost,” fortæller Kevin Rossel.

Søndag morgen kørte teamet og Kevin til South Garda-banen i Lonato. Her fandt Kevin hurtigt både farten og balancen imellem at køre stærkt og ikke ødelægge sine dæk for meget.

Der venter, om mindre end en uge, det prestigefylde WSK Nations Cup i Italien, som køres på La Conca-banen. Det er den velkendte WSK-series svar på VM. Det bliver Kevins første løb i KF2-klassen.

”Det bliver rigtig hårdt, for der er rigtig mange dygtige kørere i denne klasse. Bl.a. Ignazio D'agosto som vandt WSK Euroseries foran Nicolaj Møller Madsen i år. Jeg er dog ikke i tvivl om, at jeg nok skal få et rigtig godt race efter den gode test jeg havde med Ward Racingteamet,” slutter Rossel af.

Nations Cup bliver det sidste løb inden Rossel slutter sin sæson af. Danskeren skifter i 2011 i til en fuld sæson i KF2-klassen.

www.kevinrossel.dk


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  •