Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Rally Championship

Er Petter Solberg på vej ud af rallysporten?

WRC 
19/11/10 

World Rally ChampionshipIfølge forlydender overvejer nordmanden Petter Solberg at holde et års pause fra World Rally Championship i 2011, for i stedet at prøve kræfter med banesporten.
Selv om intet endnu er besluttet, eller måske netop derfor, forhandler World Rally Championship både med Citroën's og Ford's fabriks teams, men manglende økonomisk opbakning gør det svært for den tidligere mester at afslutte kontrakterne.
 

Petter Solberg der tidligere har testet for Oreca Le Mans teamet oplyser, at han allerede i havde tilbudet om at deltage i 24-timers løbet på Le Mans, samt at det tilbus også står åbent til 2011.

At tage en sæson, eller køre udvalgte løb, inden for sportscar racing virker lige nu meget tillokkende på Petter Solberg:
"Jeg er træt af hele tiden at skulle lave aftaler. De to sidste år er det meste af tiden gået med planlægning og møder - non stop! Resten af tiden er gået med test, løb og arbejde i teamet. Jeg føler slet ikke at jeg har set min familie i to år, og jeg føler ikke det er fair at fortsætte på den måde. Fremover vil jeg køre for et fabriksteam og koncentrere mig om at køre race."

Udover Oreca tilbudet om at deltage på Le Mans, har Petter Solberg også aktuelle tilbud om at køre sportscar løb i Amerika, men han ved også godt at det kan være svært at komme tilbage til World Rally Championship serien, hvis han holder et sabbatår.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Petter Solberg
  •  
     

    World Rally Championship nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: