Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Pedro de la Rosa til Hispania?

Formel 1 
09/11/10 

Rygter vil vide at den nu tidligere Sauber kører, Pedro de la Rosa, er på vej til en kontrakt med Formel 1 feltets bundprop, Hispania Racing Team.
Pedro de la Rosa har siden sin afgang fra Sauber teamet, været testkører for den kommende dækleverandør til Formel 1, Pirelli. Pedro de la Rosa fortalte i slutningen af sidste måned at han er i kontakt med Hispania Racing Team.
 

Pedro de la Rosa har ikke fået al den tid i et Formel 1 sæde som han gerne ville. Dog har han ikke kedet sig siden afgangen fra Sauber teamet som 'lod' ham gå til fordel for Nick Heidfeld. De to kører byttede arbejdsgiver, så Pedro de la Rosa istedet blev testkører hos Pirelli.

Men det sjoveste er alligevel nok at køre rigtig race, og flere rygter har på det seneste sat Pedro de la Rosa i forbindelse med Hispania Racing Team. Han bekræfter da også selv at der er kontakt til teamet.


de la Rosa og Peter Sauber
(Foto: Sauber F1 team)

Ifølge flere forlydender er han interssant for teamet, idet han både har en enorm testerfaring fra tidligere arbejdsgivere, men også løbserfaring. Og da han tilsyneladende har formået at finde flere personlige sponsorer efter sin afgang fra Sauber teamet, er han mere interessant.

Pedro de la Rosa siger også at Hispania teamet kan være interessant hvis det sportslige projekt er både interessant og ambitiøs nok. Teamet har allerede taget første skridt idet der er en indgået en kontrakt med Williams teamet om leverering af gearkasser til Cosworth motorerne. Begge teams anvender Cosworths motorer.

Der går også rygter om at HRT er på vej til eller har overtaget Toyotas nedlagte 2010 projekt. Dette er dog ikke bekræftet, men lyder interessant for et team der kun kan opleve fremgang.

Dons

Læs mere om:
  • Pedro de la Rosa
  • Hispania Racing
  •