Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Colin Turkington vender tilbage til WTCC

WTCC 
29/10/10 

Colin Turkington som tidligere på året kørte flere afdelinger i World Touring Car Championship serien, men som måtte melde fra igen, er tilbage i de to sidste runder i World Touring Car Championship serien i år.
Han får dermed comeback i denne weekend på Okyama banen i Japan, og forsætter sammen med WSR teamet til selve finalen der pr. tradition køres i Macau.
 

Takket være et sponsorat med et af verdens største forsikringsselskaber, AVIVA, er Colin Turkington tilbage hos WSR teamet i de to sidste runder i WTCC mesterskabet.

Det er en god situation for Colin Turkington for igen at gøre reklame for sine kvaliteter. Han klarede det over al forventning i de runder han var med i og sluttede højt på resultatlisten. I den generelle stilling har han faktisk kørt flere points ind på kontoen end både Michel Nykjær og Kristian Poulsen. I de enkelte undermesterskaber er han dog bagefter begge de danske kørere.


Nogenlunde sådan kommer Turkingtons racer til at se ud
(Foto: FIA WTCC)

Colin Turkingtons BMW 320si vil på grund af sponsoratet med AVIVA, være iklædt selskabets farver og logo. De to runder køres på et marked hvor der er store muligheder for selskabet, og derfor er selskabet gået ind og sponsorere Colin Turkington. De to runder bliver selvfølgelig sendt på Eurosport samt på de lokale japanske og kinesiske tv-stationer, så der bliver masser af promovering af selskabet.

Dons

Læs mere om:
  • Colin Turkington
  • WSR
  • Macau
  • Okayama
  • 31/10/10 - Okayama - WTCC
  • 21/11/10 - Macau - WTCC
  •