Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Yokohama Cup

Number 1 Racing = Number 1 & 2

Yokohama Cup 
11/10/10 
Yokohama

Anders Majgaard Yokohama Cup mester 2010
Number 1 Racings to deltagere i Yokohama Cup mesterskabet, Peugeot 308 kørerne David Falch og Anders Majgaard ankom til DM Finalen på Jyllands-Ringen som nummer to og tre i mesterskabet.
Men efter weekendens to løb, var deres indbyrdes placeringer byttet rundt, og samtidig var de rykket op på første og anden pladserne, dermed var Anders Majgaard ny Yokohama Cup mester, og sidste års mester David Falch nu 'kun' vicemester!
 

Begge de to Number 1 Racing kørere har sæsonen igennem været med helt fremme forrest i Yokohama Cup feltet, og begge har taget mange sejre. Allerede i lørdagens fri træning viste de at de var mere end seriøse kandidater til mesterskabet, ved at besætte første og anden pladserne, med Anders 0,246 sekund foran David.


Anders Majgaard.
(Foto: Motorsporten.dk)

Anders fulgte op på den flotte tidtagning ved også at sikres sig pole position i den efterfølgende tidtagning, her måtte David se sig henvist til fjerde pladsen skønt han blot var 0,195 sekund fra Anders' tid - faktisk var de otte hurtigste kørere inden for et halvt sekund af hinandens tider, så der var lagt op til hård kamp om mesterskabspointene.


David Falch.
(Foto: Motorsporten.dk)

Med føring fra start til mål i søndagens første løb tog Anders Majgaard et stort skridt i retning af mesterskabet, og med en tredje plads holdt David Falch sig også inde i kampen om guld medaljen.


Anders Majgaard øverst på podiet, med Kim Lund Johansen (tv) på 2. pladsen og David Falch (th) på 3. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Til det andet, og alt afgørende, løb skulle David starte fra fjerde pladsen og Anders fra sjette pladsen, på grund af at man vender de bedst placerede kørere på startgridden - dermed var der lagt op til lidt af en opgave, hvis der igen skulle topresultater på bordet.


Anders Majgaard og David Falch i hård kamp om mesterskabet.
(Foto: Motorsporten.dk)

Begge kørere fik en god start, men i det første sving bliver David påkørt af en konkurrent, hvilket koster ham en del tid.
De to Number 1 Racing kørere gav alt hvad de havde i sig i dette løb, og alt hvad Peugeot racerne kunne trække, med det resultat at de efter de femten omgange som løbet strakte sig over kunne slutte på tredje og femte pladserne, igen med Anders Majgaard foran David Falch.


Anders Majgaard (th) på 3. pladsen sammen med løbets vinder Kim Lund Johansen, samt Michael Markussen (tv) på 2. pladsen.
(Foto: Motorsporten.dk)

Deres point score i de to løb var stor nok til at sikre Anders Majgaard mesterskabet med 192 point, på anden pladsen kom David Falch med 181 point.


Guld og sølv til Number 1 Racing kørerne, Anders Majgaard (th) guld medalje, og David Falch (tv) sølv medalje i Yokohama Cup mesterskabet 2010.
(Foto: Motorsporten.dk)

Stillingen i Yokohama Cup mesterskabet 2010:

Pl. Kører Mærke Point
1. Anders Majgaard Peugeot 308 192
2. David Falch Peugeot 308 181
3. Steffen Larsen Peugeot 307 175
4. Lasse Rolighed Pedersen Peugeot 307 172
5. Peter Olsen Peugeot 307 150
6. Kim Lund Peugeot 307 140
7. Bruno Rasmussen Peugeot 307/BMW 120i 118
8. Anders Christensen Peugeot 307 100
9. Jens Henrik Hansen Peugeot 307 84
10. Michael Markussen Peugeot 307 71
11. Søren Marquard Peugeot 307 49
12. Michael Skipper Ford Fiesta 34
13. Allan Jensen Peugeot 206 13
Jesper Gregersen Peugeot 307 13
15. Lars Vendelbo Peugeot 307 11
16. Brian Jacobsen Toyota Corolla 9

Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Anders Majgaard
 • David Falch
 • Number 1 Racing
 • Jyllandsringen
 • 10/10/10 - Jyllandsringen - Yokohama Cup - DM
 •  
   

  Yokohama Cup nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
   
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her