Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Cecotto tilbage i Formel 1?

Formel 1 
09/10/10 

Overskriften skal ikke taget helt bogstaveligt, for den 54 årige venezuleaner Johnny Cecotto, der kørte for Theodore F1 team i 1983 samt Toleman i 1984, har ingen planer om at gøre comeback i Formel 1 sporten ligesom Michael Schumacher har gjort det!
Sandheden er den, at det nu er hans 21 årige søn Johnny Cecotto Jr. der stiler efter en plads i Formel 1 feltet, og han har rettet sigtet mod det nye Lotus team.
 

Johnny Cecotto Jr. har i år kørt i Grand Prix 2 serien, men måtte stoppe før tid, da de økonomiske midler slap op.
Det har dog ikke fået Cecotto familien til at opgive håbet om en videre karriere i motorsporten, samt ikke mindst håbet om at komme i Formel 1.

Der er nu indledt forhandlinger mellem Cecotto familien og Air Asia Grand Prix 2 teamet, med henblik på en plads der i 2011 sæsonen til Johnny Cecotto Jr.
Da Air Asia Grand Prix 2 teamet ejes af Tony Fernandes, der er bagmanden bag det nye Lotus team i Formel 1, er det planen at Grand Prix 2 kontrakten, med støtte fra CAN-TV, skal kombineres ned en test- og reservekører plads i Formel 1 teamet - hvis altså det går efter Cecotto familiens plan.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
  • Johnny Cecotto Jr
  • GR Asia
  • Lotus
  •