Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

IndyCar Series

Rahal navnet forsætter i Indy Car Series

IndyCar
Series  

07/10/10 

Det har været noget af en omtumlet Indy Car Series sæson for Graham Rahal. Han har kørt hos hele 4 teams i denne sæson.
Men nu lader det til at han har sikret sig et fast sæde i 2011 sæsonen. Omend han ikke vil offentliggøre hvilket team han skal køre for i næste sæson, så vil han dog godt afsløre at en sponsor er fundet så hele næste sæson er sikret.
 

Graham Rahal fik ved starten af sæsonen en aftale i stand med Newman/Haas Racing. Men han kom aldrig ud at køre for teamet. I stedet fik han kontakt til teamejer og kører, Sarah Fisher. Og her fik han en aftale i stand om et lille antal løb.

Det blev til et enkelt løb hos hans fars team, Rahal/Letterman teamet. Det blev også til et enkelt løb hos Dreyer & Reinbold teamet. Anden halvdel af sæsonen er blevet kørt hos Newman/Haas teamet hvor han ellers skulle have kørt fra start.

Men nu meddeler han at han fundet sponsorstøtte hos TBC Retail Group som sikrer ham et sæde i næste sæson. Men hvor? Det vil han ikke oplyse endnu, men rygter i det amerikanske taler om 3 muligheder. Panther Racing, Ganassi i en ekstra bil eller hos hans fars team - Rahal/Letterman.

Dons

Læs mere om:
  • Graham Rahal
  •