Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

World Touring Car Championship

Chevrolet annoncerer deres 2011 kørere i WTCC

WTCC 
02/10/10 

Chevrolet og RML satser på det sikre i World Touring Car Championship. Teamets tre kørere i denne sæson, forsætter alle hos Chevrolet.
Dermed kan Robert Huff, Yvan Muller og Alain Menu forsætte hos teamet, og det bliver dermed også de tre kørere der får fornøjelsen af at køre i den nye Cruze model. Ny er måske så meget sagt, men det bliver med den nye 1,6 liters motor som det nye regulativ for serien foreskriver.
 

Chevrolets nye Cruze racer, skal i næste sæson køres af de samme tre kørere som Chevrolet har benyttet i denne sæson. Det betyder genvalg til Robert Huff, Yvan Muller og Alain Menu. Nyt er dog at de tre kørere får en anden bil at køre i.


Robert Huff (tv), Yvan Muller og Alain Menu (th) har alle fået fornyet deres kontrakter med Chevrolet WTCC Racing teamet for 2011 sæsonen.
(Foto: Chevrolet WTCC Racing)

Chevrolet og RML er fuld gang med at teste deres 2011 racer, hvor den største forskel er at den er udstyret med den nye 1,6 liters turbomotor. Netop den motorstørrelse er specifikationen i det nye WTCC regulativ.


Næsten samme bil, samme kørere, men med ny motor i 2011
(Foto: Chevrolet WTCC Racing)

Udover at det selvfølgelig sikrer stabilitet i teamet at have de samme kørere en sæson mere, betyder det også at Chevrolet har kendte kørere til at teste den nye model hele vejen igennem vintersæsonen indtil 2011 sæsonen starter.

Dons

Læs mere om:
  • Alain Menu
  • Robert Huff
  • Yvan Muller
  • Chevrolet
  •