Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

American Le Mans Series

Ingen Audi'er i ALMS mesterskabet i 2011?

ALMS 
01/10/10 

American Le Mans SeriesDet ser desværre ud til at American Le Mans Series mesterskabet kommer til at undvære Audi i 2011. Mange, mig selv inklusive, havde håbet på at der i denne serie ville komme lidt flere biler end vi hidtil har set, men det bliver formentligt uden Audi LMP biler.
Det var ellers planen Penske Racing, Highcroft Racing og Wayne Taylor Racing skulle køre med Audi R15+ TDI LMP1 biler i 2011 udgaven af American Le Mans Series mesterskabet.
 

Men uenighed imellem Audi AG i Tyskland og Audi Sport North America omkring pris, betaling og så videre, ser ud til at få dette projekt til at strande.

Der er dog fortsat mulighed for at vi kommer til at se GT Audi’er i USA, i 2011, det er under overvejelse fra Grand-Am serien, at lade Audi R8 LMS køre med i Rolex Series i GT klassen, og hvis American Le Mans Series arrangørene vil tillade at Audi R8 LMS køre med i deres GTC klasse, så er det også en mulighed.

Det spændende her er så, hvem kommer så til at køre med de brugte Audi R15+ TDI?
Vil Team Kolles skifte deres R10’er ud med R15+?
Eller ryger de biler bare på museum?

Audi vil dog fortsat være repræsenteret i American Le Mans Series mesterskabet med deres nye racer, i alle tilfælde i de af løbene der tæller med til det Interkontinentale Le Mans Cup mesterskab 2011, hvor første afdeling køres ved 12-timers løbet på Sebring i marts måned.

Vejgaard

Læs mere om:
  • Audi Sport North America
  • Audi Sport Team Joest
  • Highcroft Racing
  • Penske Racing
  • Sebring
  • 19/03/11 - Sebring - ALMS
  •