Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Stefan GP prøver stadig

Formel 1 
25/09/10 

Zoran Stefanovic, som ejer Stefan GP, kigger i øjeblikket på andre muligheder for at komme ind i Formel 1. Han har prøvet få fingerne i den uprøvede 2010 Toyota bil og blive team nummer tretten på gridden, men på grund af FIA udvælgelses processen tog det for lang tid, men nu har han nye planer.
 

Ifølge rygter fra Italien, er Stefanovic blandt en gruppe af serbiske og tjekkiske invenstore som i øjeblikket arbejder på at købe det hårdt kæmpene spanske HRT (Hispania Racing Team) team.
”Ingen kommentar” - var svaret da Zoran Stefanovic blev stillet over for rygtet.

Der har også været samtaler mellem Epsilon Euskaki og HRT teamet, men de er allerede blevet afvist mange steder fra med begrundelsen, at det spanske Epsilon Euskaki team mest ville have noget omtale før dette års Le Mans og i øvrigt ikke har økonomi til Formel 1.

Stefan GP og HRT teamet samarbejde, ville derfor kunne få gavn af den serbiske forbindelse med Toyota Motorsport i Køln.
Det tidligere Toyota team er dog også blevet sat i forbindelse med Lotus F1 teamet, men en Toyota kilde siger:
”Toyota og Lotus – ikke i en million år – vi taler stadig med HRT.”

Forbindelsen mellem Toyota og Lotus er dog ikke så utænkelig. I Lotus gadebiler benyttes Toyota motorer i stort set alle modeller, så det bliver spændende og se hvad Formel 1 feltat byder os næste år.

Selch

Læs mere om:
  • Epsilon Euskadi
  • Hispania Racing
  • Lotus Racing
  • Panasonic Toyota Racing
  • Stefan Grand Prix
  •