Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Go Kart

Ronnie Bremer på gæstevisit i ROTAX DD2 klassen

Go Kart 
20/09/10 

Ronnie Bremer stillede sidste weekend til start i Vojens med sit eget gokartmærke " Bremer Kart " sammen med de etablerede DD2-kørere.
Ronnie viste at han absolut ikke har glemt at køre gokart, da han vandt finalen i DD2 suverænt. Der blev trænet en enkelt gang på Vojens og så var Ronnie klar til at sætte alt på spil ved RMC 7 i Vojens.
 

1. kvalifikationsheat gav en sejr efter et utroligt spændende race, hvor Ronnie måtte ned og vende på en 6 plads, for derefter at køre sig op på førstepladsen på 6 omgange.
2. kvalifikationsheat med samme resultat, så Ronnie holdt på POLE i pre-finalen. Ronnie lignede også en vinder i prefinalen, indtil han pludselig fik problemer med gearet, der pludseligt kun kunne køre i andet gear. Ronnie faldt tilbage i feltet til en 14. plads, mens han fik rettet fejlen under kørslen. Da gearet igen virkede, kørte Ronnie sig op på en 6. plads, som blev prefinalens resultat.


Ronnie Bremer havde ikke glemt hvordan det er at køre gokart
(Foto: Torben Rasmussen - Karting.dk)

I finalen lagde den nykårede Euro Challenge-vinder Andreas H Jensen sig i front. Ronnie startede 6’er, men fik sig hurtigt arbejdet frem i feltet og fik på omgang 14 også overhalet Andreas, som ikke kunne hænge på Ronnie. Med 3 omgange tilbage af finalen kom der dog ny spænding i løbet, da det begyndte at regne, hvormed banen blev ultra glat. Ronnie satte pacet lidt ned og måtte også en lille tur ud i græsset, inden han kunne køre over stregen som vinder af finalen.


Ronnie Bremer kom øverst på podiet
(Foto: Lars Mikkelsen)

Til trøst for DD2-kørerne kan vi oplyse, at Ronnie ser det som et enkelt gæstevisit i kartsporten, og ikke har planer om at stille op igen, men vil koncentrere sig om at udvikle hans gokartteam samt kart mærke. Men at Ronnie i sin tid var en af verdens aller bedste gokart kørere, fik de mange måbende tilskuere et særdeles synligt bevis for.

Bremer Presse
Torben von Hausig

Læs mere om:
  • Ronnie Bremer
  •      ASETEK SIMSPORTS