Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Ferrari Challenge

Rød Ferrari-weekend på FDM Jyllandsringen

Ferrari Challenge (DK) 
10/09/10 

Ferrari Scandinavia Challenge kører løb på racerbanen ved Silkeborg.
Der bliver masser af Ferrarier i den kommende weekend på FDM Jyllandsringen. Her danner racerbanen i Resenbro øst for Silkeborg nemlig rammen om en afdeling af Ferrari Scandinavia Challenge, hvor man som navnet antyder kun kører race med sportsvogne, der har den stejlende hingst på frontklappen.
 

Og der er ikke bare tale om hurtig kørsel med gadebiler, hvor deres ejermænd for en gangs skyld ikke skal spekulere på hastighedsgrænserne, når de presser højrefoden i bund og gasser op. Der er tale om rigtigt race med rigtige racerbiler, for de deltagende Ferrari-modeller er nemlig rippet for alt overflødigt og forbedret på en lang række punkter, så de kan køre endnu hurtigere. Og de kommer til at køre hurtigt.


Man vil kunne opleve en lang række Ferrarier ved Ferrari Weekend på FDM Jyllandsringen.
(Foto: Shell)

De hurtigste kørere i Ferrari 360 Challenge vil nemlig på FDM Jyllandsringen kunne ned op omgangstider, der matcher dem, som Jan Magnussen og de andre DTC-stjerner præsterede i forrige weekend på banen!


Der er dømt race med Ferrarier på FDM Jyllandsringen i den kommende weekend.
(Foto: Morten Alstrup)

Der vil være race for Ferrari Scandinavia Challenge både lørdag og søndag på FDM Jyllandsringen. Lørdag formiddag afvikles der tidtagning og først på eftermiddagen køres det første af de i alt tre løb, der skal afvikles. De to resterende løb køres i løbet af søndagen.

Selv om det naturligvis vil være racerudgaverne af de italienske sportsvogne, som bliver hovedattraktionen ved Ferrari Weekenden, kommer der også andre Ferrarier på banen. Det sker tre gange i løbet af søndagen, hvor der vil være banekørsel med Ferrarier, som ikke er bygget om til motorsportsbrug.

Morten Alstrup


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • Tidsplan for 'Septemberløbet'
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her