Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Intercontinental Le Mans Cup

Peugeot sætter fart på 2011 projektet

ILM Cup 
08/09/10 

Ifølge flere kilder i Frankrig arbejdes der på højtryk hos Peugeot Motorsport for at færdig samle den første udgave af Peugeot’s 2011 LMP racer. Ifølge de sammen kilder er den første shakedown test meget nært forestående.
Hvad betyder det her så for Peugeot og deres deltagelse Le Mans Intercontinental Cup 2010?
 

Fabrikken sætter rigtig mange ressourcer af til at klargøre, teste og forfine den kommende Peugeot LMP racer, og det betyder at Peugeot har valgt at knytte endnu tættere bånd til Oreca teamet, som i år har kørt en del løb med deres 908’er.

Helt praktisk vil Peugeot gerne vinde Le Mans Intercontinental Cup, og derfor er der brug for flere hænder til at løfte opgaven både med test af den nye bil, og med at drive de allerede kørende Peugeot 908’ere, så på den baggrund har Oreca indvilliget i at stille med folk til fabriksholdet ved både Petit Le Mans og Zhuhai løbene i år.

Under forudsætning af at Peugeot allerede er så lang med deres nye racerbil, så må vi forvente at det sætter Audi under pres.
Det vil helt sikkert ikke betyde, at Audi kommer med en tilsvarende fortælling om hvor de er i deres udviklingsproces, derfor efterlader det her os i et vakuum, med en følelse af hvad vil fremtiden bringe os i LMP racing!

Vejgaard

Læs mere om:
  • Oreca
  • Peugeot Sport
  •