Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Stille Grand Prix for Sally Racing

Special Saloon 
06/09/10 

- med Special Saloon Car og Historisk Motorsport
Mens der til næsten alle de øvrige løb i denne sæson har været fuldt hus hos Sally Racing, stillede de til Grand Prix Danmark kun op med to kørere.
Det var naturligvis med Niels Høiby i Special Saloon Car klassen i Volvo S60 Challenge raceren, og derudover Ole Klitgaard der stillede op i den historiske klasse for biler op til 1965 i en Alfa Romeo Giulia.
 

Special Saloon Car
Sally Racing's mest trofaste kører denne sæson er ubestridt Niels Høiby, han har stillet til start hver gang der har været mulighed for det, og således også ved årets største løb - Grand Prix Danmark på Jyllands-Ringen - hvor han i den første tidtagning kørte sig ind på 6. pladsen i gruppe SS3.
I den anden tidtagning blev det til endnu en 6. plads.


Niels Høiby.
(Foto: Motorsporten.dk)

I de første af de to løb kæmpede Niels Høiby sig op på en 3. plads i sin gruppe, og der var således god tilfredshed med resultatet, samt de point placeringen indbragte til mesterskabet.
Andet løb skulle vise sig at blive lidt hårdere at kæmpe sig frem i, men alligevel lykkedes det for Niels Høiby at vinde en enkelt placering, med det resultat at han krydsede målstregen på 5. pladsen.

Historisk - 1965 mesterskabet
Ole Klitgaard der ellers mest gør sig i langdistance løb, fattede allerede sidste år stor forkærlighed for historisk motorsport og indkøbte derfor en Alfa Romeo Giulia som han siden har deltaget med i udvalgte løb.
Ved Grand Prix Danmark forhindrede tekniske problemer Ole Klitgaard fra at deltage i den første tidtagning, men han var klar til den anden, hvor det blev til en 17. plads ud af de 25 startende biler.

Med en startplacering bagerst i det store felt, var der lagt op til hårdt arbejde for Ole Klitgaard hvis der skulle et godt resultat med hjem fra første løb, men han bed tænderne sammen (han er jo også tandlæge) og kæmpede alt hvad han og Alfa'en kunne tage, med det resultat at han kunne køre over målstregen som nummer 15 - og sandsynligvis som løbets mest overhalende kører!


Ole Klitgaard.
(Foto: Motorsporten.dk)

Lige så godt gik det desværre ikke i det andet løb, her måtte Ole Klitgaard hele tiden forsvare sig fra kørerne bag ham, og der var endda en enkelt af dem som slap forbi, så resultatet denne gang blev en 18. plads.


Hr. Nielsen

Læs mere om:
 • Niels Høiby
 • Ole Klitgaard
 • Jyllandsringen
 • 05/09/10 - Jyllandsringen - Special Saloon
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her