Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 1

Stadig køleproblemer hos Mercedes GP

Formel 1 
04/09/10 

Hen over sæsonen har Mercedes GP kørerne haft problemer med at bilerne og dermed motorerne bliver for varme undervejs i Grand Prixerne.
Det var angiveligt diffuseren der var årsag til varmeproblemerne, en nyudviklet diffuser har hjulpet men der er stadig ikke køling nok. Derfor er der travlt hos teamet med at udvikle yderligere for at løse problemet.
 

Køleproblemer har generet motorerne i Mercedes GP bilerne henover sæsonen, og til det belgiske Grand Prix, havde man udviklet en ny, men det var ikke nok.


Der er kølingsproblemer i bilerne
(Foto: Mercedes GP)

Derfor arbejdes der videre på højtryk for at finde en endnu bedre løsning. "Anden" generations diffuseren var bygget med visse ændringer i bunden idet man hos Mercedes GP arbejder med at udstødningsgasserne både bliver blæst ind i og over diffuseren. Ross Brawn virker en anelse bekymret og frusteret over problemet.

"Problemet er ikke fuldstændig løst. Vi er noget frustreret over at vi endnu ikke har fundet en ordentlig løsning. Der kan anvendes forskellige materialer til bunden og det er primært der vi har problemet. Vi havde ikke forventet at der blev så varmt i det område som tilfældet er. Det er øjensynligt ikke nemt at beregne hvordan udstødningsgasserne bevæger sig rundt. Det er selvfølgelig ikke perfekt, men vi kommer med en revideret udgave på Monza."

Dons

Læs mere om:
  • Mercedes GP
  •