Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Endurance Championship

DK Racing fik andenplads i hårdfin afgørelse

Danish Endurance
Championship 

02/09/10 

DEC - Danish Endurance ChampionshipEfter to sejre i træk blev det til en andenplads for DK Racing, da tredje afdeling af årets Danish Endurance Championship blev kørt på Padborg Park den 28. august. Men andenpladsen kunne lige så godt være blevet til sæsonens tredje sejr, for trioen Tom Pedersen, Per Johansen og Peter Ager kæmpede tæt med VHA Trim Motorsport, som endte med at gå sejrrigt ud af duellen med et forspring på lidt mere end en omgang
 

”Jeg vil betragte det som sæsonens første og sandsynligvis eneste andenplads fremfor et nederlag. Det var os, der havde lidt udfordringer denne her gang, men det har vores konkurrenter jo haft de seneste par gange,” konstaterede Per Johansen, da afgørelsen var faldet.

DK Racing havde ellers lagt godt ud og ført mere end den første halvdel af det næste fire timer lange løb.

”Jeg er træt af, at vi ikke vandt, for vi var de hurtigste stort set hele tiden, i hvert fald i mit stint, der var det første,” siger Tom Pedersen. ”Det var egentlig lige meget, om det var vådt eller det var tørt, men da det blev rigtigt tørt, var konkurrenterne på slicks rigtigt hurtige, mens vi stadig kørte på regnvejrsdæk.”

Per Johansen var teamets anden kører bag rattet, men da han skulle overgive den hvide Opel Corsa til Peter Ager ved det tredje og sidste pitstop, begynder problemerne at opstå.

”Først ville bilen ikke starte, da jeg kom i den, og så fik jeg en stop and go-straf bagefter for noget, som bare var et hændeligt uheld,” forklarer Peter Ager om en episode, hvor han rammer Tommy Schröters bil.

”Tommy taber bilen på et sted, hvor jeg havde lagt an til, at jeg skulle indenom. Det var lidt træls. Det var sådan set det, at bilen ikke kunne starte, og at vi fik den stop and go, der gjorde, at vi mistede sejren, for ellers ville vi være end helt oppe bag Per Poulsen og Michael Outzen, som vandt. Det var ikke optimalt, men der skulle åbenbart komme en teknisk defekt, og det var så altså i dag.”

”Vi har haft nogle hårde konkurrenter i dag,” opsummerer Per Johansen. ”Den bil, der vandt i dag, er jo en hurtig bil, og vi må bare erkende, at der var kommet to rigtig gode chauffører i, men alt i alt er vi godt tilfreds med tingene, for hvis vi vandt hver gang, var der ikke så meget konkurrence i det.”

Trods andenpladsen bevarede DK RACING sin føring i kampen om årets Danish Endurance Championship. Her fører teamet med 24 points forspring til de nærmeste forfølgere, og der er endnu 60 point at kæmpe om i årets to sidste afdelinger, hvor den næste køres på Jyllandsringen den 11. september.

DK Racing
Per Johansen


Læs mere om:
  • Per Johansen
  • Peter Ager
  • Tom Pedersen
  • DK Racing
  • Padborg Park
  • 28/08/10 - Padborg Park - Danish Endurance Championship
  •