Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Rally Sprint

Populært Rally Show i nye flotte omgivelser i Lem St.

Rally Sprint 
22/08/10 

Så er det tid til at sætte kryds i kalenderen, for snart skal der køres rallysprint igen i ROMK regi, da Ringkøbing og Omegns Motorklub gør klar til Landbobanken Rally Show, og her er både dato og løbsområdet helt nyt, nemlig lørdag den 28. august i Lem St.
 

Selve rallysprintet i Ringkøbing er efterhånden et af de mere traditionsrige af slagsen i dansk rally, sidst i 80erne og først i 90erne blev det afholdt sidst i juli måned, og i de sidste mange år er det blevet flyttet til Kr. Himmelfartsdag, men grundet flere konfirmationer på denne dato, og da Hotel Fjordgården ligger lokaler til disse og samtidig er en del af den gamle rallysprintbane, så er Landbobanken Rally Show flyttet til nye opgivelser i Lem St, og samtidig på en ny dato.

Prøven er en lækkerbisken på 1350 meter pr. omgang krydret med svære sving-kombinationer og hurtige stræk, så den danske rallyelite og -bredde kan godt glæde sig til denne nye prøve i Lem St. Derudover vil tilskuere i ryttergården kunne komme tæt på de flotte rallybiler og deres chauffører, så der skulle gerne kunne mærkes den rigtige rallystemning under hele arrangementet.

Løbsledelsen håber på at se flere fra den danske rallyelite, bl.a ville Brian Madsen i hans hurtige Peugeot 306 Maxi være et godt trækplaster, men den hurtige Slagelse kører og de andre fra eliten har endnu ikke meldt deres ankomst, men normalt trækker løbet mange af de hurtige kørere til, da både prøven og det organisatoriske altid er 100 % i orden og forberedt.


Alex Siersbæk.
(Foto: Allan Post)

En af de lokale, kan denne gang godt gøre sig forhåbning om en topplacering, nemlig Alex Siersbæk i hans nyindkøbte Peugeot 106 Maxi, en tidligere fabriksbil fra det danske Peugeot team, og med en spritny lav gearing og 230 hk under hjelmen, så skulle der være gode chancer for en topplacering til Alex Siersbæk, for han me-strer denne sprint disciplin.


Ryan Brandt.
(Foto: Allan Post)

Derudover kommer Ryan Brandt i hans flotte historiske Ford Escort MK1, en bil som er flot både i lyd og billede. Benny Andersen i vel nok danmarks flotteste Opel Ascona glæder sig til denne dag, hvor hans Opel Ascona nok skal underholde de fremmødte tilskuere.


Esben Hedelund.
(Foto: Allan Post)

Esben Hedelund kommer i vel nok danmarks hurtigste BMW M3, og derudover venter løbsledelsen med spænding på flere hurtige navne – så hurtige biler, kendte rallykørere kombineret med den nye spændende bane i Lem St, og det krydret med forhåbentligt flot solskins vejr, så skulle alle ingredienserne være til et super Landbobanken Rally Show Lørdag den 28. august i Lem St.

Allan Post


Læs mere om:
  • Ringkøbing
  •  
     

    Rally Sprint nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af:
         ASETEK SIMSPORTS