Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SuperCar Challenge

Succes for Frederichsen Sport & Promotion

SuperCar Challenge 
19/08/10 

Det nye team stiller op i Super Car Challenge med en spændende og spektakulær Le Mans prototype, og Alex Frederichsen og Claus Møller havde en forrygende weekend til august løbet på Ring Djursland.
Sammen har de klargjort bilen, og Alex Frederichsen har været omdrejningspunktet for udviklingen af ”kør-stærkere-stumper” og opsætningen.
 

Raceren havde stået stille i en årrække før makkerparret pustede liv i den, derfor har der også været nogle udfordringer undervejs med at få teknikken til at spille.

Men i weekenden gik det hele op i en højere enhed, og ved et mix af held og ren rå speed så lykkedes det at få Pole Position, 2 x generelle sejre og samtidig etablere en ny banerekord for klassen.


Claus Møller i spidsen af weekendens første løb.
(Foto: Gripping Media)

Super Car Challenge er et mix af 1 times løb og sprintløb, og i de længere løb har Alex og Claus delt bilen. Resten af sæsonen består af sprintløb, og det lægger op til at en enkelt chauffør skal køre bilen, selvom mesterskabspoints tilfalder teamet og ikke blot den enkelte chauffør.

Alex Frederichsen har et stort engagement i den danske racerbilsfabrik Aquila Racing, og dette er blevet belønnet med en marketingsindsats fra fabrikkens side, hvor Alex har fået stillet en Aquila CR1 sportsvogn til rådighed for resten af sæsonen.

Derfor opstod den sjove situation at Claus vandt bag rattet af den fælles bil, og Alex yderligere selv høstede pokaler for hhv. en 2. og 3. plads i weekends to heats.


Alex Frederichsen i hvid fabriks-Aquila bag bilen fra sit eget team.
(Foto: Gripping Media)

Som Alex udtalte bagefter med et smil på læben: ”Nr. 2 er jo den første taber. Men at tabe til sig selv, det er lige til at klare. Jeg må jo ha’ bygget bilen for godt, når Claus kan køre fra mig.”

Næste løb for teamet bliver til Racing Festival på Padborg Park den 28. og 29. august, hvor Super Car Challenge bliver kørt sammen med Special Saloon Car.

cm-motorsport


Læs mere om:
  • Alex Stubberup Frederichsen
  • Claus Møller
  • cm-motorsport
  • Ring Djursland
  •