Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Touringcar Challenge

Jens Møller haler ind på toppen i DTC

Danish
Touringcar
Challenge 

18/08/10 

Jens Møller deltog i weekenden i DTC-løbene på Ring Djursland, og selv om løbsweekenden målt på resultaterne godt kunne have været bedre, lykkedes det køreren fra Team FDM Tegee-Dan Motorsport at hale ind på toppen i mesterskabet.
 

”Vi skulle have vundet det ene heat, og så var vi også uheldige at knække en trækaksel og udgå, hvilket kom meget bag på os, så vi fik ikke helt det ud af weekenden, som vi havde håbet på,” siger Jens Møller.


Jens Møller på Ring Djursland.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

”Det var så et held for os, at både Jason Watt og Robert Schlünssen udgik, for så hentede vi faktisk point på dem i denne her weekend. Casper Elgaard på førstepladsen har fået et stort hul, men han mangler stadig at trække sine dårligste resultater fra, men vi har stadig seks heat at køre og 120 point at kæmpe om.”

I det første af de to løb, der blev kørt på Ring Djursland, var Jens Møller kommet fra start som nummer fire, men allerede på en af de første omgange måtte han køre ind til siden, da en trækaksel knækkede. Til det andet løb skulle han dermed starte helt fra front, men denne position kunne han ikke forsvare.

”Det var en mærkelig start,” forklarer Jens Møller. ”Køreren ved siden af mig og køreren bag mig var der ikke. Det var ærgerligt, at jeg så ikke lavede en ordentlig start, når jeg havde muligheden for det, og så endte jeg med at få en skade på bilen, da Jason rørte mig. Det satte bilen lidt ud af sporing, så jeg ikke havde farten til at kunne gøre noget ved Casper.”

Episoden med Jason Watt skete på første omgang, hvor han og Jens Møller lå side om side og kæmpede om føringen.

”Vi kom side om side, og der er meget plads til at starte med, men rækværket trækker ind mod højre, og derude er Jason,” fortæller Jens Møller. ”Jason har ikke lært, at man kan slippe på speederen, når man ikke har mere asfalt, så hans forhjul rammer mit baghjul, og så begynder jeg ellers at blive passager i min egen bil, og den slinger skiftevis til højre og venstre. Han kommer forbi, og det gør Casper også, og så kan jeg forstå på det hele, at James Thompson får et ordentligt smæk, fordi han prøver at gå udenom mig. Det var ærgerligt, for vi skulle have vundet det heat.”


Det blev til en enkelt pokal til Jens Møller.
(Foto: Morten Kimer Hansen)

Der går nu tre uger, inden Jens Møller atter skal i action. Det sker på FDM Jyllandsringen, hvor det tredje af i alt fire fælles dansksvenske løb køres.

”Alt kan ske, og jeg tror, at vi har en rigtig god chance på Jyllandsringen,” vurderer Jens Møller. ”Vi var tunge i denne her weekend, og det var hårdt. Men næste gang gør vi bare ligesom sidst på Jyllandsringen og vinder løb to.”


Læs mere om:
 • Jens Reno Møller
 • Team FDM Tegee-Dan Motorsport
 • Ring Djursland
 • 15/08/10 - Ring Djursland - Danish Touringcar Challenge
 •  
   
   
  Undgå billetkøen - Køb dine billetter her