Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formel 1

Forsætter Rubens Barrichello hos Williams?

Formel 1 
16/08/10 

Den brasilianske Formel 1 kører, Rubens Barrichello, er igang med sin 18. sæson i Formel 1. Mange spekulerer i øjeblikket på om det bliver til flere.
I forbindelse med det kommende belgiske Formel 1 Grand Prix kan Rubens Barrichello fejrer sit Formel 1 Grand Prix nummer 300 og kan nå sit Grand Prix nummer 300 i denne sæson.
 

11 Grand Prix sejre har Rubens Barrichello foreløbig hentet, spørgsmålet er om der kommer flere. Det kræver først og fremmest at han har et team at køre for, og efterhånden er der meget der indikerer at han får sin nuværende kontrakt med Williams teamet forlænget - sandsynligvis med endnu et år.

Med egne siger han at sandsynligheden for endnu en sæson hos Williams er sandsynlig og også meget naturlig idet han har været meget involveret i udviklingen af både dette års racer, og er taget med på råd omkring visse områder i udviklingen af næste sæsons racer.

Rubens Barrichello tilføjer at fra det øjeblik man tog en beslutning om hvordan dette års racer skulle videreudvikles, er mange følsomme områder faldet på plads både for teamet og ham selv, samt at forbedringerne er kommet begge kørere til gavn. Han tilføjer dog også at det er svært at sige hvornår Williams teamet vil vinde igen, men at tingene i øjeblikket går den rigtige vej.

Dons

Læs mere om:
  • Rubens Barrichello
  • Williams F1 Team
  • Spa-Francorchamps
  • 29/08/10 - Spa-Francorchamps - Formel 1
  •      ASETEK SIMSPORTS