Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Tilbage til hjemmebanen

Special Saloon 
13/08/10 

Når dansk banesports efterårssæson i weekenden afløser sommerpausen på Ring Djursland, er Bel-Ray SSC Challenge tilbage på hjemmebanen.
Siden løbsseriens spæde start for 36 år siden, har den alsidige racerklasse knyttet tætte bånd til Danmarks mest kuperede bane. Det har blandt andet udmundet i den årlige Special Saloon Car Festival, hvor mange danske og udenlandske kørere tager turen til Jyllands næse for at køre racerløb.
 


Vejrprofeterne truer med regn – men det har kørerne prøvet før i denne sæson…
(Foto: Gripping Media)

Denne gang er Bel-Ray SSC Challenge en af de spændende klasser, der kan ses ved Sommerløbet med Danish Touringcar Championship som hovednavn. Tolv kørere har meldt sig klar til start, og en af dem har aldrig før sat dækspor på asfalten - i forbindelse med Bel-Ray SSC Challenge, i hvert fald!

Oliver Clarke debuterer i klassen med sin Mazda RX7 Turbo, som traditionen tro kører med en særpræget wankel-motor. Om anderledes teknik er nok til at få succes i Special Saloon Car, vides ikke, men det bliver spændende at se og høre RX7'eren på banen.


En af de mest mødestabile kørere er Nils Davidsen. Intet har endnu haft held til at holde ham hjemme fra en løbsweekend.
(Foto: Gripping Media)

Vanevinderen, Claus Christensen, er naturligvis også at finde i ryttergården, ligesom en af de faste forfølgere, Jørgen Hansen. Dennis Holbæk bliver weekendens eneste Aquila-kører i Special Saloon Car, mens Andreas Kjærgaard håber på at fortsætte de gode takter fra forårssæsonen.


Martin Kiil (t.v.) og Hans Elnegaard er klar til endnu et løb i SS2-klassen.
(Foto: Gripping Media)

Hans Elnegaard, der tidligere på året deltog i et enkelt løb på Jyllandsringen, er igen at finde med den hvide Renault Megane Coupé, og han skal i SS2-klassen forsøge at bide skeer med Vejby, Borum og Nils Davidsen.

Bel-Ray SSC Challenge

Gripping Media ApS

Læs mere om:
  • Andreas Kjærgaard
  • Claus Christensen
  • Dennis Holbæk Pedersen
  • Hans Elnegaard
  • Niels Høiby
  • Nils Davidsen
  • Ring Djursland
  • 15/08/10 - Ring Djursland - Special Saloon
  •