Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

MC sport

På Ring Djursland køres 2. afdeling af DM

MC sport 
12/08/10 

- i Super Bike og Super Sport 600
Steven Tirsgaard deltager i Super Bike serien, mens Simon Tirsgaard deltager i Super Sport 600 serien på Ring Djursland i den kommende weekend. DM afdelingen for motorcykler køres sammen med DTC serien biler samt flere supportklasser i forskellige bilklasser.
 

Det bliver en hektisk weekend med masser af motorsport på Ring Djursland, hvor der startes både lørdag og søndag med kørsel fra kl. 08.00 til kl. 16.00.


Simon Tirsgaard.
(Foto: Martin Speed af Light / TH Motorsport)

Simon vil forsøge, at komme helt op i toppen af klassen, men der er flere skrappe kørere i feltet, og der skal hænges i lige fra starten.

Steven skal forsvare sin samlede 1. plads i serien for Super Bike maskinerne, og det bliver spændende med hans forsvar af placeringen. Der bliver helt sikkert nogle spændende løb i motorcykelklasserne, hvor der deltager mellem 24 og 30 kørere, og der vil garanteret blive kæmpet ned gennem hele feltet for placeringerne.


Steven Tirsgaard.
(Foto: Martin Speed af Light / TH Motorsport)

Lørdag køres tidtagning kl. 08.00 og igen kl. 12.15. Der køres sprintløb lørdag kl. 15.20 og gældende løb søndag kl. 08.00 med første løb og 2. løb kl. 12.10. Søvnen skal virkelig gnides ud af øjnene med start af første løb allerede kl. 08.00.

Martin Speed of Light
TH Motorsport


Læs mere om:
  • Simon Tirsgaard
  • Steven Tirsgaard
  • TH Motorsport / Martin – Speed of Light
  • Ring Djursland
  •      ASETEK SIMSPORTS